Σελίδες

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ακούσατε ακούσατε ..νυχτερινό μελλοντικό δελτίο ειδήσεων!





Όπως καταλαβαίνεις πάμε κατά διαόλου ....
Τα μεγάλα αφεντικά που τσακώνονται για την μεγάλη πιτα της γης, σε σέρνουν από εδώ και από κει ...
Σε λίγο καιρό θα σκάσει και ο τσιπρακος ... μην χαιρεσαι εσύ ο ταμπελοποιημενος ....μια από τα ίδια θα κάνει .... θέλει δεν θέλει!
Το δντ δεν είναι τίποτα κυριουλες που παίζουν παιχνίδι καθαρό σε στυλ μπριτζ ... και από αυτά που μαθαίνει η μάζα το 10% είναι όλο και όλο....τα υπόλοιπα ...τα πόκερ κάτω από τα τραπέζια ...οι οικονομικοί δολοφόνοι τα κρατούν για αυτούς που εκβιάζουν!
Αλλα ..υπάρχει και το αλλά ρε φιλαράκο ...που δεν ακούς ...δεν ακούς!!!
Εσύ έχεις φάει το κόλλημα με τα οικονομικά και τα μνημόνια ...λογικό..άλλα σου λέω χρόνια ότι το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο ..πολύ πιο μεγάλο!
Ταυτόχρονα με την υποτιθέμενη κρίση σου έχεις βρεθεί και ανάμεσα στην εποχή που οι χάρτες πρέπει να αλλάξουν ..θέλουμε δεν θέλουμε...!
Μην ξεχνάς λοιπόν και βλέπεις τοπικά..μην ξεχνάς ότι δυστυχώς μέσα στην οικονομική γκαντεμιά σου βρέθηκες και στην εποχή της συγκομιδής που η νέα τάξη πραγμάτων πρέπει να πετύχει...αρα το πρόβλημα σου είναι πολλάκις πιο πολύπλοκο!
Για να επιτευχθούν σκανδαλες εκβιασμών σε τόσο μεγάλο επίπεδο όπως κατανοείς πρέπει να υπάρχουν και τα όπλα τα ανάλογα !
Για να μπορεί πχ αύριο ο ομπαμιας να πει σε μια Τουρκία κανε κίνηση στο Αιγαίο πρέπει και είναι σίγουρο ότι κρατά τον πάπα από τα @αρχίδια ...τον όποιο πάπα...και δεν εννοώ τον ρασοφόρο ...!
Για να μπορεί να κάνει ένα πόλεμο ο κάθε μαριονετος όταν του δώσει η μεγάλη εταιρία εντολή πρέπει να έχει στα χέρια του μεγάλο χαρτί....κρυφό από εμάς ..κρυφό ακόμα και από πρωθυπουργούς που έρχονται!!!
Αλλιώς δεν κουνιέσαι . δεν κάνεις μαγκιές ... και οι μπλόφες σε κρατικά παιχνίδια δεν γίνονται συνέχεια όπως σε ένα τραπέζι πόκερ ..άλλα σπάνια !
Σίγουρο λοιπόν είναι οτι έχουμε υπογράψει μέσα στο μνημόνιο κάτι που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ!
Σίγουρο είναι ότι αυτό το κάτι το ξέρουν λίγοι , μετρημένοι στα δάχτυλα και αυτό το κάτι μας κάνει να χορεύουμε σαν αρκούδες αν χρησιμοποιηθεί ..!!
Αν κοιτάξω το μέλλον θα δω ότι έρχεται σίγουρος εκβιασμός στον επόμενο πρωθυπουργό , σε συνδυασμό με εντολή εμπλοκής από γειτονική χώρα !
Ακου είναι σημαντικό , σε μια κομπίνα η οποία μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η κομπίνα όλων των εποχών, σε μια κομπίνα που ακόμα και λογιστές με κακαλα σχίζουν τα πτυχία τους ..είναι σίγουρο ότι υπάρχει κάτι μέσα στα νούμερα που μας κρατά από τα @ρχιδια!
Ίσως κάτι που συνέχεια μετακυλα , ίσως κάτι που είναι δηλωμένο σαν προϊόν άλλα δεν αναφέρει το ποσό, ίσως στα χέρια τους να έχουν κρατήσει ένα ακόμα ομόλογο κρυφό που να μπορούν να το φέρουν σε εντολή εξόφλησής ότι ώρα θέλουν!
Αν έκλεινα ένα deal δισεκατομμυρίων και είχα να κάνω με κράτη , με όχλο , με αστάθμητους παράγοντες είναι σίγουρο ότι θα κρατούσα μια τεράστια πισινή ιδίως αν ήταν να δώσω εγώ το χρήμα!
Μην γελιέστε ....,σου ξαναλέω στο επίπεδο αυτού του μάρκετινγκ μεταξύ χωρών το επίπεδο κινήσεων είναι εκπαίδευση από κρυφά βιβλία ιλουμινατιστικα!!!!
Να θυμάσαι λοιπόν μια και καλή ακόμα και αυτό που εμείς οι θνητοί θεωρούμε αχίλλειο πτέρνα τους είναι λάθος , ακόμα και όταν σχεδιάσουμε την μεγαλύτερη κίνηση είναι λάθος....γιατι υπάρχει πίσω από το πανι ένας κρυφός Τζόκερ ...τεεεραααστιιιοοος !
Πάμε τώρα για να μην σε κουράσω στο δια ταυτα ....Το θέμα τους δεν είναι και δεν ήταν ποτέ το χρήμα άλλα η εξουσία ....βέβαια αυτή την πέτυχαν μέσα από το ψεύτικο χρήμα !
Σου κάνω λοιπόν μια κρίση , σε εμπλέκω με όλους τους τρόπους (προδότες,μίζες,Ευρώπη,δάνεια κοκ κοκ) σε τυλίγω σε μια κόλα χαρτί με ψεύτικα ομόλογα ..που ένας Γεωργάκης του τα έδιναν άλλα δεν τα έπαιρνε...σου σκάω το μαγαζί και έρχομαι να σε σώσω.....
Τώρα και είναι σημαντικό...να το ακούσουν όσοι χριστιανοί θα βρεθούν σε θέαση εξουσίας ... Η καλύτερη κίνηση στο σκάκι είναι να σε πείσω ότι θα επιτεθώ από την δεξιά πλευρά και εγώ να στήνομαι στα αριστερά...!
Το χειρότερο που μπορεί να κάνει ο επόμενος αρχηγός μας ( φτουουου) είναι να δει το πρόβλημα έτσι όπως το έχει παρουσιάσει ο εχθρός και από εκεί σαν μπούσουλα να προσπαθήσει να βγάλει άμυνες και στρατηγική!
Με λίγα λόγια κουράστηκα να γράφω... Η ουσία είναι να φέρουν την νέα παγκόσμια τάξη , τους νέους χάρτες και την νέα μοιρασιά της πίτας ... όλα τα υπόλοιπα που έχουν κάνει είναι οι μοχλοί πίεσης στο κάθε κράτος να εκτελέσει την κατάλληλη στιγμή την εντολή για να μην φάει δήθεν το κεφάλι του!
Το θέμα προς κατανόηση είναι ότι το κεφάλι του θα το φάει όποιος μασήσει στις επόμενες απειλές και θελήσει να συνεχίσει σε ένα άρμα ενός πολιτισμού που παει κατά διαόλου νομοτελειακά!
Το να γυρίσεις πίσω την χώρα μόνος σου 50 χρονιά αντι να σε γυρίσουν αυτοί στο τέλος του σχεδίου τους 500 είναι η καλύτερη κίνηση που μπορεί να κάνει ο όποιος μελλοντικός αρχηγός μας (φτουουου)!
Το θέμα χρέος , χρήμα , εξέλιξη έχει πια μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας , το πρόβλημα είναι πολύ πιο μεγάλο από αυτά , είναι θέμα επιβίωσης , είναι θέμα Ζωής και θανάτου να απεμπλακεί η Ελλάδα από τα οποιαδήποτε σχεδια των επικυρίαρχων!
Αυτό σημαίνει , άμεση χρεωκοπία με όποιες συνέπειες , πλεον σημερα (επρεπε να εχει γινει απο το 2009)άμεση εγκατάλειψη των όποιον συμμάχων μας , απόλυτη ουδετερότητα στο παγκόσμιο σκηνικό , άμεση προσπάθεια ενημέρωσις του υπόλοιπου κόσμου για το τι παίζει πραγματικά , ξεκίνημα της Ελλάδας από την αρχή με σκοπό να ξανά δώσει τα φώτα της ΣΩΣΤΗΣ δημοκρατίας στον κόσμο!
Θα πεις ότι τα παραπάνω είναι καταστροφή , ναι είναι ,..άλλα είναι η λιγότερη καταστροφή, έχει λιγότερες απώλειες και έχει μια τεράστια ευκαιρία , να έχεις σαν έθνος για πρώτη φορά μετά από 5000 χρόνια την ευκαιρία να ξανά βαδίσεις στο προσωπικό σου μονοπάτι , στο μονοπάτι που μπορεί να σε οδηγήσει το πνεύμα σου , το dna σου , το μυαλό σου, το φιλότιμο σου , η ιστορία σου,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ !!
Το πιο δύσκολο πράγμα σε μια μάχη είναι να μπορείς να δεχτείς ότι την έχασες και να υποχωρήσεις έτσι ώστε να ανασυνταχθείς και να έχεις αρκετό έμψυχο υλικό να ξανά ξεκινήσεις !!
Αν δεν δούμε το δασος του μέλλοντος όλου του πλανήτη είμαστε καταδικασμένοι να έχουμε τεράστιες απώλειες και μετά να έχουμε νέους δικτάτορες να διοικούν τον ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ πια νέο πολιτισμό!
Αν το δούμε δυστυχώς ναι θα έχουμε απώλειες άλλα ανεκτές άλλα θα έχουμε την ευκαιρία να μην έχουμε κανένα νέο ψευδό σωτήρα , κανένα κράτος που θα μας ¨αγαπα¨!
Θα έχουμε την ευκαιρία να προάγουμε επιτέλους το brand που λέγεται ΕΛΛΑΣ και θα μπορούμε να το κάνουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ χωρίς χορηγούς και αγάδες!(Μην πεις παπαριτσα οτι λεω την πατριδα brand ,...θυμισου που ζεις και ποιους πρεπει να αφυπνισεις !!!)
Η επιλέγουμε να παραμείνουμε μικροί και να μας τελειώσουν μια και καλή , η επιλέγουμε την ευκαιρία να έχουμε το δικαίωμα της προσπάθειας να σώσουμε την πατρίδα και τους εαυτούς μας !
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ , ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ !!
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ...!
Να σαι καλα..
Stranger....

Δεν υπάρχουν σχόλια: