Σελίδες

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ....

Nikolaos Gonos 65 4/06/2014 07:03:00 μ.μ.






Τόσο μεγάλος που δεν μπορώ να μιλήσω...το γνωρίζω το έχετε και εσείς.... είναι συγκεκριμένη ενέργεια πάνω από τον ουρανό μας ....Γίνονται προσπάθειες ανάκτησης και αμυνας εισχώρησης ...
Αυξήστε νοητικά την Αύρα σας ως προστασία .... γίνεται νερό... στόχευστε στο νερό...
Το νερό είναι το μεγαλύτερο υλικό στον πλανήτη που εχει μνήμη , που ανάλογα την σκέψη μας η τον λόγο μας μπορεί να αλλάζει την δομή του , είναι άμορφο άλλα με την δυνατότητα να παίρνει όποια μορφή θελήσεις αν προσπαθήσεις να το φυλακίσεις !
Αν σκεφθείς μέσα από το νερό οι ενέργειες μπορούν να ξορκίσουν η να ευλογήσουν!
Συντονίζουμε το νερό με προσευχές , με την σκέψη μας , με την απόφαση της αρχής μας !
Είμαστε και εμείς οι ίδιοι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό νερό, αυτό που μένει είναι συνειδησιακά να γίνουμε νερό , να ενωθούμε με το άπειρο του ,να συντονίσουμε και να συντονιστούμε στην δύναμη του!
Το νερό είναι το μαγικό ραβδί άμυνας , εμποτισμένο με την σωστή πρόσκληση , με τον σωστό λόγο, με την σωστή θέληση , αγκαλιασμένο από το φως της συνείδησης μας μπορεί να λειτουργήσει σαν μια τεράστια κεραία ..
Μια κεραία που ίσως να μπορεί να παρεμβάλει την πραγματικότητα ,που ίσως να εκπέμπεται από αλλού για να την ζούμε εμείς!
Το βράδυ το νερό γίνεται ένας τεράστιος καθρέφτης , αντανακλά τα θέλω μας , τα συναισθήματα μας , τις προσευχές και τις ανάγκες μας !
Σηκώστε τους καθρέφτες , μιλώντας με την γλώσσα της αλήθειας και της αγάπης , κάποιος εκεί ψηλά ακόμα αναμένει να δει το σημάδι αλλαγής μας , κάποιος εκεί ψηλά παραβαίνει εντολές και δεν προχωρά σε πράξεις δίνοντας κάθε στιγμή και μια ευκαιρία για το μέλλον μας !
Εμείς χτίζουμε την επόμενη στιγμή , ο αποσυντονισμος από πάνω μας αυτή την στιγμή έχει μπει για να μην εκπέμψουμε σήμα , για να μην είναι οι καθρέφτες καθαροί!
Πάρε το χρόνο σου , κανε πίσω , μην βαρας γροθιά σε αυτό που δεν θέλει αυτή την στιγμή να συμβεί!
Ξεκουράσου , πάρε ανάσες , οι δυνάμεις από πάνω μας είναι τεράστιες , βρες τον εαυτό σου , παρατήρησε τις σκέψεις σου ως τρίτος χωρίς κανένα συναίσθημα , θυμήσου τον αρχικό σου στόχο ,
θυμήσου τι πραγματικά θα σε έκανε να νιώθεις ευτυχισμένος!
Η Ευτυχία σου , το συναίσθημα της ήδη εκπλήρωσης είναι το μεγαλύτερο μας μυστικό!
Δεν τολμά το μάτι να αγγίξει την Ευτυχία , ασφυκτιά του κόβετε η ανάσα!
Το μάτι κοιτα ,μόνο κοιτά , κοιτά ένα κόσμο του φαίνεσθαι , ενα κόσμο που ότι βλέπεις δεν είναι αυτό που βλέπεις !
Εσύ όμως δεν είσαι εικόνα , είσαι ήχος ,δόνηση , εν αρχή εγένετο φως !!!...Μέσα από την εντολή της δόνησης !!
Είσαι η εντολή της ύπαρξης της εικόνας , η δόνηση ακούει εντολές συναισθήματος , νιώσε την ήδη εκπλήρωση της Ευτυχίας σου και διέταξε το νερό να εκτελέσει την εντολή σου!
Είσαι το κομμάτι του θεϊκού σπινθήρα , ο φορέας και απολαμβάνωνμε συνείδησή το δώρο της Ζωής , είσαι απεσταλμένος της Ζωής να της μάθεις πως να εξελιχτεί !
Τίποτα ποιο πάνω από εσένα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ΕΔΩ , όλα αυτά που θες να φθάσεις σε περιμένουν έξω από το ΕΔΩ , περιμένουν να αποφοιτήσεις το μαγικό σχολειό της ΖΩΗΣ με άριστα!
Γίνε το θεϊκό σχέδιο που ήρθες να είσαι! Δείξε με το συναίσθημα σου ότι ήδη κατανόησες και εκτέλεσε το έργο σου για την εξέλιξη της Ζωής!
Stranger...

Δεν υπάρχουν σχόλια: